Barza
Teste de sarcina

Fertilitatea masculină & feminină

Teste fertilitate V2

De multe ori, când îți dorești un prichindel sau o prichinduță și încerci de ceva timp, iar acest lucru nu se întâmplă, apare stresul în cuplu. Știm că stresul poate da tonul și altor lucruri complet nesănătoase. Și nu e  deloc benefic, nici pentru lugu-lugu și nici pentru vreunul dintre membrii cuplului. Asta ar mai lipsi, când aveți ceva atât de important de făcut.

În plus, pe lângă toată tensiunea care se acumulează în cuplu, există de la site-uri cu supersfaturi la păreri de la rude și prieteni care se “pricep” să îți ofere înțelepciuni care mai de care mai greșite. De exemplu: dacă sunteți tineri și în putere, faceți copil sigur. Sau: dacă aveți până în 35 de ani, este o formalitate. Dacă nu ați folosit contraceptive de tip hormonal, organismul femeii este extrem de fertil. Trebuie doar să vă relaxați și se va întâmpla imediat. Important e să faceti sex în fiecare zi, nu care cumva să ratați vreuna. Fals, fals, fals!

Astfel de păreri venite din popor nu au o bază medicală și nu fac decât să vă distragă atenția de la ce trebuie să faceți voi: un prim pas corect, medical vorbind.

Ei bine, pentru că alegem mereu o abordare modernă pentru românii care vor să știe cum stau, îți propunem acest pachet de Teste de fertilitate.

Da, fiecare dintre aceste teste este perfect de făcut acasă, în liniște și relaxare, nu în vreo cameră specială în care nimeni nu se simte foarte confortabil. În plus, are o acuratețe de peste 98-99%. Așa veți afla dacă e doar o problemă de timp sau dacă trebuie făcută o vizită la medic, pentru un planning corect.

În pachet există 2 teste pentru femei și 1 test pentru bărbați.

La bărbați, testul funcționează prin determinarea concentrației de spermatozoizi, care trebuie să fie peste un anumit prag pentru a putea avea OK-ul. Dacă numărul de spermatozoizi depășește concentrația de 15×106/ml, e bine: testul este pozitiv (două linii)!

La femei, testul identifică nivelul de FHS în urină –  hormonal foliculostimulant – ale cărui valori sunt esențiale pentru determinarea fertilității. Mai exact, acest test verifică dacă FHS este în limite normale –  nu trebuie să fie mai mare de 25mIU/ml. Un rezultat pozitiv (testul indică două linii) înseamnă un nivel de FSH peste nivelul normal și o rezervă ovariană scazută – nu e bine! Testul trebuie repetat la o săptămână, pentru confirmarea rezultatului.

Prin această metodă simplă, rapidă și confortabilă, puteți afla ce aveți de făcut pe viitor. Cel mai probabil, mai mult lugu-lugu.

În final, ca o notă de subsol foarte importantă: dacă în trecut vina pentru infertilitate (care afectează 1 din 6 cupluri la ora actuală) era atribuită exclusiv femeii, studiile au arătat că vina se împarte în procente egale între cei doi membri ai cuplului. E vremea să spunem “NU” miturilor!

Leave a Reply

Adresa de email este confidentiala si nu va aparea pe site